Ik ben een Bizcuit gebruiker en ik wil Lyanthe gebruiken

Bizcuit en Lyanthe werken samen, zo zijn de facturen in je boekhouding altijd compleet!

De Lyanthe app in Bizcuit kan je gebruiken om document zoals facturen en bonnen vanuit Bizcuit naar Lyanthe te sturen. Lyanthe leest de documenten in en zet een boekingsvoorstel klaar voor verder verwerking in een van de gekoppelde pakketten zoals:

• Exact Online
  • Twinfield
  • Yuki
  • Accountancy Gemak & Boekhoud Gemak
  • Visma Accountview

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van de Lyanthe app, hoef je alleen maar de Lyanthe app in Bizcuit te configureren. Vervolgens wordt elk nieuw goedgekeurd document automatisch elke 30 minuten vanuit Bizcuit naar Lyanthe verstuurd. Hieronder worden de stappen beschreven om de Lyanthe app in Bizcuit te configureren.

Stap 1: Koppel je Lyanthe account

Je kunt de Lyanthe app vinden in de lijst met beschikbare apps in app center. Als je de app opent voor de eerste keer zul je als eerste gevraagd worden om de app te koppelen aan je Lyanthe account.

Stap 2: Koppel je administraties

Vervolgens koppel je een administratie in Bizcuit aan een administratie in je Lyanthe account. Goedgekeurde documenten uit gekoppelde administraties in Bizcuit worden elke 30 minuten automatisch naar de gekoppelde Lyanthe administratie gestuurd.

Stap 3: Configureer de verbinding

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen of je documenten uit Bizcuit alleen in PDF-formaat of ook in UBL XML-formaat naar Lyanthe wilt sturen. Bovendien kun je aangeven welk type documenten in Bizcuit naar Lyanthe gestuurd moeten worden.

Stap 4: Scan of upload een document in Bizcuit en keur deze goed in de app.

Een goedgekeurd document van het juiste type en gekoppeld aan de juiste administratie wordt binnen 30 minuten naar Lyanthe gestuurd.

Je kunt in de Lyanthe App onder het kopje historie zien welke documenten naar Lyanthe zijn verstuurd:

Stap 5: Verwerk het document in Lyanthe

In dit voorbeeld zie je dat Lyanthe het document heeft ingescand, zowel in PDF en XML formaat.
Het document is correct geclassificeerd als een inkoopfactuur.