Ik ben een Bizcuit gebruiker en ik wil de Vraagposten app gebruiken

Minder administratie, meer ondernemen! Door Bizcuit en Hix te combineren werk je makkelijker samen met je boekhouder. Altijd inzage in je vraagposten en een directe lijn met je boekhouder!

  • Een efficiëntere en verbeterde communicatie met je boekhouder, overzichtelijk en duidelijk.
  • Alle vragen en vraagposten worden op één plek verzameld, zodat je altijd op de hoogte bent en blijft van alles wat met je boekhouding te maken heeft!
  • Altijd op de hoogte zijn van vragen en vraagposten, zonder de stress van last-minute pieken aan het einde van de BTW-periode. Regel je boekhouding moeiteloos en zonder zorgen!
Voorwaarden voor gebruik vraagposten App:

Welke stappen voer je uit?

Om gebruik te maken van de vraagposten app volg je de volgende stappen:

  1. Stap 1: De vraagposten app installeren
  2. Stap 2: Vraagposten inzien en beheren in Bizcuit

Stap 1: De vraagposten app installeren

De betere samenwerking met je boekhouder start met het koppelen van de vraagposten app in Bizcuit, Open Bizcuit en ga naar 'Apps'. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare apps. Kies hier de app 'Vraagposten' om de vraagposten app in Bizcuit te openen.

App Center_Vraagposten App

Om verbinding te maken met Hix in de vraagposten app, is het belangrijk dat er al een account voor je is aangemaakt in Hix. Vul het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je Hix account, als je niet zeker weet welk e-mailadres dit is, vraag het dan aan je boekhouder.

Hix koppelen

Als je e-mailadres voor je Hix-account niet hetzelfde is als je e-mailadres voor Bizcuit, vragen we je om je e-mailadres te bevestigen. We sturen een verificatiecode naar het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven, zodat we er zeker van kunnen zijn dat je de juiste informatie hebt verstrekt.

Als je e-mailadres hetzelfde is als je e-mailadres voor Bizcuit, of als je zojuist je e-mail hebt bevestigd, kunnen we doorgaan met het koppelen. Je ontvangt een verificatiecode op het telefoonnummer dat bekend is bij Hix. Vul deze code in om de verbinding tot stand te brengen.

Als je geen verificatiecode krijgt kan het zijn dat er een verkeerd nummer in Hix staat. Verifieer bij je accountant/boekhouder welk nummer ze hebben gebruikt in Hix.

Samsung_KoppelHixmetBizcuit_2

Zodra je de code hebt ingevoerd is de verbinding compleet:Samsung_KoppelHixmetBizcuit_3

Stap 2: Vraagposten inzien en beheren in Bizcuit

Nu je succesvol de Vraagposten app hebt gekoppeld aan je Bizcuit-account in stap 1, wordt het samenwerken met je boekhouder nog eenvoudiger. In Bizcuit kun je nu gemakkelijk alle vragen en vraagposten van je boekhouder bekijken.HIX_Manage Questions_Bizcuit

Er zijn enkele categorieën waarin je vragen kunt vinden, hieronder bespreken we de 4 meest voorkomende. Op elke tegel zie je een icoon dat aangeeft hoeveel vragen er nog openstaan:

In de categorie "Privé of zakelijk" vind je alle vragen van je boekhouder met betrekking tot uitgaven/transacties waarvan niet duidelijk is of het privé-uitgaven of zakelijke uitgaven betreft. Je kunt eenvoudig aangeven wat voor transactie het is per vraag, met slechts één klik op de knop.

HIX_Manage Questions_Bizcuit_PriveofZakelijk

Ontbrekende facturen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd via deze vragen. Hier worden transacties aangegeven waarvoor nog geen factuur is ingediend. Klik op de uploadknop om je factuur direct te koppelen aan de vraag, zodat je boekhouding meteen weer op orde is!
HIX_Manage Questions_Bizcuit_OntbrekendeFactuur

Je kunt eenvoudig vragen stellen aan je boekhouder via de app, of de gestelde vragen van de boekhouding beantwoorden. Dit zorgt voor een overzichtelijke communicatie op één plek. Via de app kun je snel en gemakkelijk vragen stellen aan je boekhouder over specifieke uitgaven of transacties. Je kunt ook vragen beantwoorden die je boekhouder aan jou heeft gesteld. Dit zorgt voor een efficiënte en duidelijke communicatie tussen jou en je boekhouder. Alles wat te maken heeft met je boekhouding is overzichtelijk georganiseerd op één plek, waardoor je altijd op de hoogte bent en blijft. Dit bespaart je tijd en stress, omdat je niet meer hoeft te zoeken naar verspreide informatie. Met Bizcuit is het regelen van je boekhouding moeiteloos en zonder zorgen!

Samsung - Stel een Vraag_Ingevuld - Bizcuit Vraagposten App