Hoe betaal ik betaalbatches vanuit Twinfield?

Je boekhouding gebeurt in Twinfield en je wilt graag een batchbetaling uitvoeren. Hoe zorg je ervoor dat je deze batch met Bizcuit kan betalen?

Om je betaalbatches op te halen uit Twinfield hebben we een actieve koppeling nodig met Twinfield via de app in Bizcuit. Hoe je deze koppeling tot stand kan brengen kan je lezen in ons artikel over de Twinfield koppeling.

In Twinfield kun je batches aanmaken die automatisch door Bizcuit zullen worden opgehaald. We sturen de Bizcuit gebruiker een bericht dat er een betaling klaar staat en de gebruiker kan via Bizcuit de gehele betaling voldoen bij de bank. Geen gehannes meer met losse bestanden en je batch verschijnt keurig via de bankenkoppeling als mutatie weer in Twinfield.

Hoe doe je dat precies? In Twinfield kan je via "Betalen & incasseren" je batch klaarzetten. Om te zorgen dat Bizcuit je batch kan ophalen moet je koppeling in ieder geval zijn gemaakt met Bizcuit en moet de betaling in Twinfield op stap 4 van de 6 staan.

Meer instructies over hoe batches in Twinfield werken zijn te vinden in dit document van Twinfield zelf.

Zet je batch in Twinfield klaar en breng je batch naar stap 4/6, dit is de stap waar je de batch hebt geautoriseerd en de status in Twinfield zal veranderen in geboekt.

Bizcuit zal periodiek controleren of er een batch klaar staat om te betalen, zodra Bizcuit een batch heeft aangetroffen wordt er een mail naar de gebruiker gestuurd.

De gebruiker kan inloggen bij Bizcuit en de betaling voldoen, superhandig!