1. Support
  2. Accountinstellingen

Hoe kan ik een gebruiker opzeggen?

Je hebt een Bizcuit abonnement maar je gaat ons helaas verlaten en je wilt je account opzeggen. In dit artikel wordt beschreven hoe je een Bizcuit account kunt opzeggen.

Eenmaal ingelogd in Bizcuit kom je op je overzicht terecht. Bovenaan de pagina zie je rechtsboven het kopje instellingen staan, klik hier op om je instellingen te openen.

2022_07_01_09_33_51_Bizcuit_Overzicht

Vervolgens krijg je het onderstaande scherm te zien. Klik op het kopje abonnement en daarna op 'Abonnement opzeggen'. 

Abonnement

Er verschijnt een nieuwe scherm waar het vakje moet worden aangevinkt om je abonnement daadwerkelijk te beëindigen. Na het aanvinken klik je op opzeggen en het account wordt verwijderd.

Cancel Account

Let op: na het verwijderen van je Bizcuit abonnement heb je geen toegang meer tot je account en worden alle gegevens verwijderd. Indien je in de toekomst met hetzelfde emailadres een nieuw account aan wilt maken is dat wel mogelijk.