Hoe koppel ik Bizcuit en Loket?

Bizcuit en Loket werken samen om je salarisbatches nog makkelijker te betalen.

Als je Bizcuit en Loket met elkaar koppelt haal je eenvoudig je salarisbatches op zo:

• Ben je nooit meer te laat met uitbetalen
  • Verlies je geen tijd met het uploaden van batches
  • Upload je nooit meer het verkeerde batchbestand

Je koppelt Bizcuit en loket met enkele eenvoudige stappen:

In Bizcuit selecteer je uit het 'Apps' menu de Loket app, we vragen je nu om toestemming te geven om je administraties aan Loket.nl te koppelen. Geef toestemming voor de administraties en rekeningen die je gaat gebruiken en druk op 'Toestaan'.

LoketConsentIn de verbindingsinstellingen van Loket log je in bij je Loket account, geef toestemming in Loket en keer terug naar Bizcuit. In Bizcuit selecteer je van welke Loket administraties je de batchbetalingen standaard wilt ophalen en klaarzetten.

Vink de Loket administraties aan die je wilt gebruiken:

LoketAdmin

Selecteer de standaardbetaaldag indien je de betalingen automatisch op of na deze datum wil laten betalen. Je kunt de batchbetaling altijd nog handmatig op een andere datum laten uitvoeren. Druk vervolgens op 'Installeer koppeling', je Loket koppeling is nu gelegd. Loonruns worden automatisch opgehaald uit Loket en klaargezet zodat ze op de juiste datum kunnen worden uitbetaald!