Hoe koppel ik Bizcuit en Mollie?

Je hebt een webshop of maakt op een andere manier van Mollie, maar elke maand verwerk je transacties in één keer. Hoe koppel je Bizcuit en Mollie zodat je altijd up-to-date bent?

Via Bizcuit kan je Mollie rekening worden gekoppeld, zo krijg je alle Mollie transacties binnen in Bizcuit en kan je via Bizcuit je transacties weer doorsturen naar je boekhouding.

Zo is je boekhouding altijd helemaal bijgewerkt, zelfs alle Mollie transacties!

Wat heb je nodig?

mollie-bizcuit-connect

Welke stappen moet je ondernemen

Log in bij Bizcuit en selecteer apps, hier zal je Mollie tussen zien staan. Klik op Mollie om de app te openen:

Zodra je Mollie opent binnen Bizcuit sturen we je naar  Mollie, hier kan je inloggen bij Mollie om vanaf Mollie toestemming te geven.

Als je later van Mollie account wilt wisselen dan kan dit natuurlijk, let er dan wel op dat je eerst naar de site van Mollie gaat en hier uitlogt voor je in Bizcuit van account wilt wisselen.

Zodra je succesvol bent verbonden met Mollie keer je terug in Bizcuit waar je een administratie moet selecteren. In deze administratie komt je Mollie rekening.

Selecteer de administratie die je wilt gebruiken en druk op "Installeer koppeling". Bij een succesvolle installatie kom je op het scherm waar we melden dat er een actie verbinding is met Mollie. Al je Mollie transacties zullen nu in je rekening komen in Bizcuit vanaf het moment van koppelen.

Check je transacties via het saldo van je bankrekening, je kunt nu je boekhoudpakket koppelen met de Mollie rekening. Zorg ervoor dat er vanuit het boekhoudpakket specifiek de vraag komt naar het generieke IBAN van Mollie: NL30ABNA0524590958