Waar vind ik alle Bizcuit apps en de instellingen?

In dit artikel leggen we je uit waar je precies je apps kunt vinden en waar je de instellingen kunt aanpassen.

In Bizcuit hebben we ontzettend veel Apps beschikbaar om allerlei mooie functionaliteiten uit te voeren. Maar waar kan je deze apps vinden in Bizcuit?

Zodra je bent ingelogd in Bizcuit kan je in je Bizcuit balk op apps drukken, dit brengt je direct naar alle beschikbare Apps in Bizcuit. Je kan ook zelf navigeren naar deze link.

Dit brengt je op een overzicht waar bovenin al jouw geïnstalleerde apps staan en hieronder nog eens alle apps die je nog niet in gebruik hebt. Je kan hier op een app klikken om direct deze app te openen om hem te gebruiken of te installeren.

Als je de instellingen wilt openen van je eigen app kan je de app aanklikken met de rechtermuisknop (op de computer) of lang ingedrukt houden (mobiel) om de optie te krijgen om deze app Favoriet te maken of om de App-Info te openen.

Als je een App favoriet maakt dan verschijnt hij eerder in je rij met apps. In je Bizcuit zoekbalk hebben we al 5 iconen geselecteerd, je kan deze vervangen met het icoon van jouw app om zo een snelle optie te krijgen om naar je app te navigeren. Kies dan welk symbool je niet meer wilt zien en selecteer "Geen favoriet", nu zal dit symbool niet meer verschijnen in je balk. Selecteer welke app je wel wilt zien en maak deze app Favoriet.

Als je de App info selecteert van een geïnstalleerde app zie je precies waar deze app toegang toe heeft en welke toestemmingen je hebt gegeven. Ook kan je hier kiezen om een app te verwijderen, dan verwijder je de app van je account en worden ook de instellingen verwijderd.

Als je app geen toegang heeft tot een rekening of administratie terwijl dit wel nodig is dan kan je deze instellingen hier wijzigen. Selecteer Wijzigen en geef de app toegang tot de benodigde rekeningen en administraties.