Hoe koppel ik mijn Minox openstaande posten app?

Minox heeft een bankenkoppeling, maar ook een app om al je openstaande posten op te halen uit je boekhoudpakket. We leggen je in dit artikel uit hoe je de openstaande posten app kunt koppelen.

Minox

Minox heeft zijn eigen app in Bizcuit waarmee je alle openstaande posten kunt ophalen uit je Minox administratie en ze zelfs direct kunt betalen! Maar hoe zorgen we dat Bizcuit gekoppeld is met de juiste administratie?

Via Apps kies je in Bizcuit voor Minox als app, als dit de eerste keer is dat je deze app opent dan moeten we als eerst toestemming geven om je gegevens te delen met deze app. Selecteer welke administraties en rekeningen je met deze app wilt delen en klik op Toestaan.

Je komt nu in het menu waar we verbinding kunnen gaan maken met Minox. Selecteer om verbinding te maken met Minox. Log in, geef toestemming en je keert weer terug in Bizcuit. In het scherm waar je nu komt moeten we selecteren welke Minox administratie hoort bij welke Bizcuit administratie.

Zodra je de juiste administraties aan elkaar hebt gelinkt kiezen we voor de optie:

De koppeling is nu gemaakt en Bizcuit zal direct je openstaande posten gaan ophalen uit Minox! Je kunt je facturen filteren op de betaalstatus en je kunt kiezen of de facturen wilt sorteren op vervaldatum of op leverancier.

Als je een bankrekening hebt in je Bizcuit administratie krijg je de optie je openstaande posten te betalen via Pay. Met deze optie maken we direct een betaling aan om uit te voeren.