Hoe maak ik een betaling aan op basis van een document

Je hebt het document al ingestuurd bij Bizcuit en hier ook al goedgekeurd, toch wil je nog een betaalopdracht aanmaken. Hoe doe je dat?

Je hebt je document al in Bizcuit gekregen en je hebt het al goedgekeurd, toch wil je alsnog een betaalopdracht maken voor deze factuur, kan dat? Ja natuurlijk kan dat, dit doe je zelfs vrij eenvoudig in Bizcuit.

Heb je het document nog niet goedgekeurd, dan kan je het beste dit stappenplan volgen: Hoe betaal ik een factuur?

Je navigeert naar je documenten en opent hier het document waar je een betaalopdracht mee wilt aanmaken:

Boven het document zie je de huidige status, van dit document is een email verzonden vanuit de administratie maar nog geen betaling aangemaakt of verstuurd. Als je hier klikt op details krijg je nog veel meer mogelijkheden:

Hier zie je of, en naar waar, het adres is verzonden en of er al een transactie/betaling aan gekoppeld zit. In dit geval willen we nog een betaling aanmaken, selecteer hier de optie "Betaal opdracht aanmaken".

Je betaalopdracht wordt hier aangemaakt en je kan je factuur betalen door op goedkeuren te drukken.  Na het goedkeuren vragen we je om de betaling uit te voeren, druk op "Betaal" en voltooi de stappen in de bank. Je keer nu terug in Bizcuit en je betaling is uitgevoerd.

Wil je een bestaande betaling verwijderen om je betaalopdracht opnieuw aan te maken, selecteer dan het prullenbakje bij je document: