Ik wil een Bizcuit account

In dit artikel laten we de stappen zien hoe je een standaard Bizcuit account kan aanmaken.

Als je een Bizcuit account gaat aanmaken is het belangrijk om van te voren te bedenken waarvoor je een account gaat aanmaken. Als je gaat koppelen vanuit je boekhoudpakket kan je vaak via een speciale link een account aanmaken waar diverse voordelen aan kleven! (zoals bijvoorbeeld via Minox) Check daarom altijd even of je boekhoudpakket zelf Bizcuit aanbiedt.

Mocht je nu los een account willen maken dan kan dit altijd eenvoudig via de "Start nu" knop op de Bizcuit website.

Zodra je een account gaat aanmaken kom je op het volgende scherm terecht waar je een emailadres invult waarmee je een Bizcuit account wilt aanmaken:

Als je hier deze melding krijgt: probeer je waarschijnlijk in te loggen en wil je geen account aanmaken, die heb je immers al. Kies dan voor de optie "Al een account?"

Zodra je een e-mailadres hebt ingevuld versturen wij een verificatiecode naar je email, deze verificatiecode kan je invullen om verder te gaan. Ontvang je geen verificatiecode? Druk dan op "Niet ontvangen?", op dat moment versturen wij de code nog een keer.

Je kan ook in de URL je emailadres controleren wat je hebt ingevuld, misschien heb je een spelfout gemaakt?

Na het invullen van de verificatiecode vragen we je om een pincode in te stellen, deze pincode werkt op dit apparaat, je kan op andere apparaten andere pincodes instellen als je dat zou willen.

Wanneer je de pincode hebt ingesteld gaan we verder naar het invullen van de gegevens van je account, hier wordt je gevraagd om je volledige naam (voornaam + achternaam) op te geven en het IBAN waarvan de abonnementsgelden mogen worden afgeschreven.

na het invullen van de juiste gegevens, en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden en de automatische incasso, heb je een Bizcuit account aangemaakt!