Hoe maak ik een nieuwe betaling aan in Bizcuit?

In dit artikel laten we je zien hoe je een volledig nieuwe betaling kan aanmaken in Bizcuit om direct naar je bank te sturen.

In Bizcuit kan je direct betalen op basis van je factuur, een betaling maken die is ingezonden vanuit je boekhoudpakken, een openstaande post betalen maar natuurlijk ook gewoon zelf een betaling aanmaken.

Betalen

Druk in het Bizcuit menu op de knop "Betalen" om al je bestaande betalingen te zien, deze lijst kan je filteren op de status, administratie en bankrekening.

Selecteer hier het plusje rechts onderin om een volledig nieuwe betaling aan te maken. Dit zal direct een nieuwe betaling openen.

Vul de gegevens in naar wie je het wilt overschrijven en wat de betaling als omschrijving moet meekrijgen:

Mocht je nu deze betaling in de toekomst willen uitvoeren, of vanaf een andere rekening dan de rekening links bovenin, klik dan op het potloodje rechts boven in. Hier kan je de datum aanpassen maar ook de rekening die je gaat gebruiken.

Druk op goedkeuren zodra alles klaar staat en druk vervolgens op Betaal, je gaat nu naar de bank waar je de betaling kan afronden na inloggen.

Rond de betaling af bij de bank en je keert terug in Bizcuit.