Hoe minimaliseer ik mijn kosten

Gebruik Bizcuit naast Twinfield voor optimaal grip op je geld zonder tijd kwijt te zijn aan je administratie. Je administratie actueel, 100% digitaal en een efficiënt proces - bovendien bespaar je op je software kosten!

Doordat de ondernemer Bizcuit gebruikt naast Twinfield waarin de boekhouder actief, bespaar je op diverse softwarekosten:

• Gebruikerskosten, afhankelijk van gekozen Twinfield abonnement (à 49-103 euro per maand). De ondernemer heeft geen gebruikers abonnement meer nodig om betalingen te doen, documenten aan te leveren of rekeninginformatie door te kunnen sturen. Alles aanleveren via de Bizcuit app!
    Let op: Twinfield is nog wel nodig als: de ondernemer zelf de BTW aangifte doet, of zelf  Twinfield gebruikt om offertes te maken of tijd te schrijven.
  • Je scankosten, bij een Bizcuit account zijn de eerste 50 documenten per maand gratis, hierna kosten extra scans slechts 10 cent per document. Dit is slechts een derde van de prijs bij Twinfield/Basecone/Lyanthe, bovendien is de herkenning ook nog eens beter!
    Let op: op dit moment heeft Bizcuit nog geen regelherkenning, we adviseren hiervoor direct een contract met Klippa af te sluiten (de marktleider op het gebied van factuur en bon erkenning met directe vertaling in UBL).
  • De Mollie koppeling, bij Bizcuit is de Mollie koppeling beschikbaar voor slechts 2,95 per maand, zo bespaar je meer dan 40% van de kosten in vergelijking met Twinfield.

Maak voor jezelf het sommetje. Je bespaart niet alleen veel tijd, je bespaart ook nog eens veel geld!