Hoe pas ik mijn UBO-verklaring aan?

In dit artikel leggen we je uit hoe je de bestaande UBO verklaring aanpast en waar je de UBO verklaring kunt vinden.

Je krijgt een mailtje of je de UBO verklaring wilt controleren, of je beseft je net dat je het verkeerd hebt ingevuld.. Natuurlijk wil je dit even aanpassen zodat je koppeling snel wordt geaccepteerd, maar waar kun je deze UBO verklaring vinden?

Je UBO verklaring hoort bij het bedrijf, elke rekening die gekoppeld zit aan hetzelfde bedrijf bevat een link naar deze UBO verklaring. We kunnen je UBO verklaring daarom ook vinden via je rekeninginstellingen.

Via de instellingen selecteer je het tabje Bankrekeningen. Hier zie je alle bankrekeningen die je momenteel in je account hebt staan

Onder de normale instellingen kun je voor het bedrijf waar de rekening bij hoort je UBO verklaring openen, hier pas je de UBO verklaring aan zodat hij correct is.