Hoe voeg ik een extra rekening toe in Yuki?

Je hebt een nieuwe bankrekening voor je onderneming, voeg deze rekening toe in Bizcuit om zo het overzicht te houden over al je rekeningen.

Door alle bankrekeningen in Bizcuit toe te voegen en te delen met Yuki:

• Ben je altijd up to date met de laatste transacties in de boekhouding
  • Kun je snel en foutloos inkoopfacturen inlezen en betalen
  • Kun je makkelijk factuur- en salarisbatches betalen
  • Heb je altijd een actueel zicht op je cashpositie over diverse bankrekeningen heen en directe financiering indien nodig

De bankrekening koppel je op de reguliere manier. Je kunt nieuwe bankrekening(en) eenvoudig toevoegen aan een bestaande administratie. Betreft het een nieuwe bankrekening voor een nieuw bedrijf, dan adviseren we om een nieuwe administratie aan te maken voor deze bankrekening.

Welke stappen voer je uit?

1. Geef toestemming om de rekeninginformatie met Yuki te delen
  2. Koppel de Bizcuit administratie aan de juiste Yuki administratie

Stap 1: Geef toestemming om de rekeninginformatie met Yuki te delen

Om je rekeninginformatie te delen ga je in Bizcuit naar het toestemmingsscherm. Je komt hier via 'Instellingen' (via 'Overzicht'), selecteer het tabje 'Apps' en klik hier op Yuki. Druk hier op 'Wijzigen' om het toestemmingsscherm te openen.

Selecteer hier de bankrekening(en) en administratie(s) (in het geval van een nieuwe administratie) die je wilt delen en druk op 'Toestaan'.

snelstart6Zodra je op 'Toestaan' hebt gedrukt, hebben we je toestemming opgeslagen. Hierna koppel je de nieuwe bankrekening(en) en administratie(s) in Bizcuit, aan de juiste Yuki administratie(s).

Stap 2: Koppel de Bizcuit administratie aan de juiste Yuki administratie

Om je administraties te koppelen met Yuki ga je in Bizcuit naar het Yuki koppelscherm. Hier kom je door in de mini-app in het startscherm 'Openstaande facturen' te klikken op 'Verbindingsinstellingen' bij het pijltje naast 'Filters'.

Klik aansluitend op 'Instellingen tonen' voor het overzicht met koppelingen tussen Bizcuit en Yuki. Als je een nieuwe administratie hebt toegevoegd staat aan de rechterkant onder  Yuki 'Maak een keuze', hier selecteer je de juiste Yuki administratie (Deze administratie moet al in Yuki zijn aangemaakt).

snelstart3-1

Onderaan de pagina zie je welke bankrekeningen je momenteel deelt met Yuki, vink hier de nieuwe bankrekening(en) aan en druk op 'Opslaan'. Vanaf dit moment delen we de gegevens voor de nieuwe bankrekening(en) met je Yuki administratie.