Hoe voeg ik een rekening toe?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een rekening kan toevoegen in Bizcuit.

Leuk! Je wilt een nieuwe rekening toevoegen in Bizcuit, maar hoe doe je dat precies? Als het de eerste rekening is die je wilt toevoegen is het proces iets anders dan de 2e keer. Voor het koppelen van de eerste rekening kan je het beste kijken in dit artikel.

Om je rekening toe te voegen in Bizcuit kan je eenvoudig naar je instellingen gaan en hier kiezen voor het tabje bankrekeningen. In dit overzicht zie je al je bestaande rekeningen staan maar heb je ook de optie om een nieuwe rekening toe te voegen.

Klik op bankrekening toevoegen om een nieuwe bankrekening toe te voegen en selecteer vervolgens wat voor rekening je wilt toevoegen.

Zodra je op de juiste bank/koppeling hebt gedrukt sturen we je naar de bank, hier log je in met de pas die hoort bij de rekening die je wilt koppelen.

Als je inlog met de juiste pas maar je ziet geen rekeningen, dan stelt de bank dat je op die pas geen rekeningen hebt om te kunnen koppelen op basis van PSD2. Neem contact op met je bank om te kijken wat er mogelijk aan de hand is.

In je bankomgeving geef je toestemming om je gegevens te delen en vervolgens keer je terug in Bizcuit, je bankrekening is nu gekoppeld aan Bizcuit! Na deze koppeling moeten we nog de tenaamstelling bevestigen en indien van toepassing de UBO verklaring invullen.

Als het de eerste bankrekening is van een bedrijf wat nog niet eerder is gekoppeld met Bizcuit duurt de acceptatieperiode vaak 1 tot 2 werkdagen, we doen uiteraard ons best om je rekening sneller te verwerken.