1. Support
  2. Van start met Bizcuit

Hoe voeg ik een extra rekening toe in SnelStart?

Je hebt een nieuwe bankrekening voor je onderneming, voeg deze rekening toe in Bizcuit om zo het overzicht te houden over al je rekeningen.

Door alle bankrekeningen in Bizcuit toe te voegen en te delen met SnelStart:

  • Ben je altijd up to date met de laatste transacties in de boekhouding
  • Kun je snel en foutloos inkoopfacturen inlezen en betalen
  • Kun je makkelijk factuur- en salarisbatches betalen
  • Heb je altijd een actueel zicht op je cashpositie over diverse bankrekeningen heen en directe financiering indien nodig

De bankrekening koppel je op de reguliere manier. Je kunt nieuwe bankrekening(en) eenvoudig toevoegen aan een bestaande administratie. Betreft het een nieuwe bankrekening voor een nieuw bedrijf, dan adviseren we om een nieuwe administratie aan te maken voor deze bankrekening.

Welke stappen voer je uit?

  1. Geef toestemming om de rekeninginformatie met SnelStart te delen
  2. Koppel de Bizcuit administratie aan de juiste SnelStart administratie

Stap 1: Geef toestemming om de rekeninginformatie met SnelStart te delen


Om je rekeninginformatie te delen ga je in Bizcuit naar het toestemmingsscherm. Je komt hier via 'Instellingen' (via 'Overzicht'), selecteer het tabje 'Apps' en klik hier op SnelStart. Druk hier op 'Wijzigen' om het toestemmingsscherm te openen.

Selecteer hier de bankrekening(en) en administratie(s) (in het geval van een nieuwe administratie) die je wilt delen en druk op 'Toestaan'.

snelstart4Zodra je op 'Toestaan' hebt gedrukt, hebben we je toestemming opgeslagen. Hierna koppel je de nieuwe bankrekening(en) en administratie(s) in Bizcuit, aan de juiste SnelStart administratie(s).

Stap 2: Koppel de Bizcuit administratie aan de juiste SnelStart administratie


Om je administraties te koppelen met SnelStart ga je in Bizcuit naar het SnelStart koppelscherm. Hier kom je door in de mini-app in het startscherm 'Openstaande facturen' te klikken op 'Verbindingsinstellingen' bij het pijltje naast 'Filters'.

Klik aansluitend op 'Instellingen tonen' voor het overzicht met koppelingen tussen Bizcuit en SnelStart. Als je een nieuwe administratie hebt toegevoegd staat aan de rechterkant onder  SnelStart'Maak een keuze', hier selecteer je de juiste SnelStart administratie (Deze administratie moet al in SnelStart zijn aangemaakt).

snelstart5

Onderaan de pagina zie je welke bankrekeningen je momenteel deelt met SnelStart, vink hier de nieuwe bankrekening(en) aan en druk op 'Opslaan'. Vanaf dit moment delen we de gegevens voor de nieuwe bankrekening(en) met je SnelStart administratie.