Waar vind ik de historie van mijn apps?

Je hebt een app geïnstalleerd in Bizcuit en wilt kijken of hij correct werkt, waar kun je deze informatie vinden?

Elke app in Bizcuit waar je transacties mee verzend naar je boekhoudpakket of waar je batches ophaalt bij je boekhoudpakket kent een historie logboek. Hier zie je welke actie wanneer is uitgevoerd, maar hier zie je ook of er een eventuele foutmelding is geweest.

1. Log in bij Bizcuit
  2. Klik op Apps (of ga direct via deze link)
  3. Selecteer de app waarvan je de geschiedenis wilt inzien
  4. Via het pijltje naast filters open je het menu, selecteer hier "Verbindingsinstellingen"
  5. Je bent op de historie, hier zie je alle informatie terug van de uitgevoerde acties en de tijdstippen.

Hier zie je beschreven op welk moment er iets is uitgevoerd, welke bankrekening(en) er gebruikt werden en welke administratie er in je boekhoudpakket is gebruikt.

Ook zie je hier het resultaat (gelukt of niet), wat de actie was, en details van de actie. Eventuele foutmeldingen verschijnen hier ook, dan zie je dat de status een rood kruisje heeft en geeft details de exacte foutmelding (en oplossing) aan.