1. Support
  2. Facturen & bonnetjes

Wat voor bestandstypen kan ik insturen?

Niet elk type document is geschikt om te verwerken, welke kun je wel gebruiken en welke kun je niet gebruiken?

De meest voorkomende bestandstypes zijn gekozen om te ondersteunen. Bizcuit accepteert een PDF en JPG.

Je kan via het uploaden (paperclipje) zoveel documenten tegelijk uploaden als je zou willen. Per bestand geldt wel een maximaal formaat van 25MB.

Foto's die via de Bizcuit App zijn gemaakt worden automatisch gecomprimeerd en omgevormd naar een PDF, zo is het formaat van deze foto's altijd binnen de grens.