Welke instellingen moet ik instellen bij ABN Access cards

Je instellingen bij de bank kunnen lastig zijn, in dit artikel leggen we uit welke rechten je nodig hebt bij ABN en hoe je deze rechten kan instellen.

In ABN log je in met een account met eigenaarsrechten, hier ga je naar beheer en selecteer je de gebruiker waar je de rechten van wilt aanpassen:

Scroll verder naar beneden en vink het vakje 'Show Service - Role filter'  aan en selecteer hier de service 'API_Consent'.

Selecteer de rol ‘Consent for reporting via third parties’ en verplaats deze met het pijltje naar rechts. Selecteer in de dropdown box ‘Selected DAP’ de rekeningen waar toegang toe gegeven moet worden.